Ping -Skräddarsydda klubbor

Ping är det märket som var först med att anpassa och skräddarsy klubbor. Varje Pingklubba är ett hantverk. Efter att du gjort en utprovning, antingen på en av våra Ping demodagar eller på en utprovningslektion, så skickas en beställning till fabriken i England där klubborna med stor omsorg och känsliga händer sätts ihop under en otrolig process. Du har dina utprovade klubbor på ca 10 arbetsdagar.

 

Hel eller halvt set

Du kan beställa en eller flera klubbor. Vill du starta med tex ett halvt set järnklubbor, så kan vi lätt, genom dina klubbors serienummer, komplettera upp med flera. Perfekt för dig som vill spela med halvset eller som kanske är i början av din karriär.

 

Demodag eller utprovningslektion

Du provar ut dina Ping-klubbor genom att boka en utprovningslektion med oss tränare eller genom att boka en tid på någon av våra Ping Demodagar. På våra demodagar varje så finns hela Ping´s sortiment på plats. En utprovningslektion kostar som en lektion, men köper du en eller flera klubbor, så drar vi av priset när du betalar dina klubbor. Vi använder Trackman vid utprovning. 

Boka utprovningslektion

Planerade Ping Demodagar 2024

Demodagar för 2024 kommer inom kort

 

Övrig utrustning från Ping

Vi säljer också all övrig utrustning från Ping´s sortiment, såsom vagnbagar, bärbagar, kepsar, paraplyer, flygfodral mm. Du hittar Pings sortiment HÄR. Maila oss om du vill beställa något. Vi bjuder på frakten.