Vår juniorverksamhet

I vårt juniorprogram har vi plats för alla barn och ungdomar 4-21 år som vill prova på eller förbättra sin golf. Vi erbjuder aktiviteter såsom nybörjar-kurser, veckoträning sommar och vinter, vårläger, sommarläger, fredags-tävling mm.

 

Viktigt för oss

I vår verksamhet ska juniorerna känna glädje, trygghet och se en utveckling. Vi tycker att det är viktigt med "ordning och reda" och att vi behandlar varandra med respekt. Golfmässigt har vi ett tidigt fokus på spelet golf och att få bollen i hål. Vi vill inspirera till bra teknik och att träna och spela på egen hand. Varje junior ska mötas och lyckas på just på sin nivå!
 

Träna med kompisar

Gruppträningen är grundbulten i vår verksamhet och vi sätter ihop grupper, först och främst efter kompisar och ålder. Här hittar du mer information samt anmälan till vinterns och sommarens träningar.
Vinterträning från 10 år
Golflek 4-5 år
Golflek 6-8 år
Junior Bredd 9-21 år


Våra yngre nybörjare

Barn 4-8 år startar i Golflek (4-5 år) eller Golfkul (6-8 år). För alla juniorer 9-15 år har vi Nybörjarkurs junior, som är en mer intensiv kurs mot grönt kort. Är man 16 år eller äldre, går man istället Nybörjarkurs intensiv, som är en vuxenkurs. 
Här kan du läsa mer om Nybörjarkurserna

 

Läger och sommarträningar

Det är kanske under läger och sommar-träningar som våra juniorer verkligen fastnar för golfen. Dessa intensiva och roliga dagar svetsar samman, bygger nya relationer och är mycket utvecklande golfmässigt. 
Här kan du läsa mer om våra läger och sommarträningar

 

Gräppås Extra

Vi vill uppmuntra våra juniorer att börja tävla. Första steget är vår egen fredagsgolf. De juniorer som har kommit ner i handicap och som visar upp att dom "vill mer" med sin golf, bjuder vi in till vårt Gräppås Extra-program. Här erbjuder vi mer träning och sätter ihop grupper efter spelnivå. Till Gräppås Extra.