Omgreppning

Nya grepp kan göra att dina klubbor känns som nya. Fräscha och rätt anpassade grepp är otroligt viktigt, eftersom greppet är din enda kontakt med klubban. Med utslitna och hala grepp tvingas du hålla för hårt och skapa onödiga spänningar i armar och axlar. Spelar du mycket bör du byta grepp inför varje säsong eller åtminstone inför varannan.

 

Vanliga grepp - Ping Golfpride eller Pure

Pings grepp från Golfpride grepp i 6 olika tjocklekar är kanske marknadens mest kända och klassika grepp. Finns i svart.

Pure-Greppen är kanske marknadens bästa färgade grepp. Greppen är gjorda av 100% gummi och har en otrolig hållbarhet. Greppen finns i olika färger.

Tjocklek bestäms av storleken på dina händer samt känslan när du greppar. Du kan se greppen samt lämna in dina klubbor i shoppen. Vi gör gärna en provklubba, så att du får känna dig för.

Pris inkl omgreppning

Pure 139:-/klubba.
Ping Golfpride 139:-/klubba

 

Puttergrepp Ping

Vi greppar om putters med grepp från Ping som finns i alla olika storlekar. Från Tiger´s klassika tunna grepp till dagens moderna "tjockgrepp"
 

Förlänga och förkorta klubbor

Det viktigaste med ett klubbskaft är att det är i rätt längd. Vi hjälper dig gärna med att ta av ditt grepp och förlänga eller förkorta dina skaft. Ibland kan vi återanvända greppet, men oftast behöver vi sätta på ett nytt.

Pris exkl nytt grepp

Kortning 50:- 
Förlängning 150:-