ACGOLF "on tour"

 

Res med oss 

Vi erbjuder golfresor där upplevelse, golf och utveckling står i centrum. 

Boka i tid om du vill ha en plats, vi har stort intresse för våra resor!

 

Höstresor 2023

21-28 oktober 2023 Novo Sancti Petri, Spanien                      -RESAN FULLBOKAD

Det är inte utan anledning som PGA of Sweden dom sista åren har lagt alla sina golfskolor på Novo Sancti Petri som ligger precis vid havet nere på Spanska Solkusten. Vi spelar på två olika banor med gångavstånd från hotellet och i anslutning till banorna har vi kanonområden för träning. Hotellet precis vid havet är omtalat för sin fina mat och i vår "semi-all-inklusive" upplägg så ingår all dricka eftermiddag/kväll.

MER INFO OM RESAN SAMT BOKNING

 

 

5-12 november 2023 Villaitana, Spanien                                   -2 PLATSER KVAR

Villaitana nära Alicante är en kanonanläggning med fantastisk utsikt över Medelhavnet och Benidorms skyline. Vi spelar två olika banor med olika karaktär som ligger precis vid hotellet. Hotellet har fantastiska poolområden, jättebra gym och fint spa. Vi var på anläggningen våren 2023 och längtar redan tillbaka!

MER INFO OM RESAN SAMT BOKNING


 

Vårresor 2024

Starta säsongen 2024 på bästa sätt tillsammans med oss! Vi kommer att köra två spel och träningsresor under våren 2024. Båda resorna går till Valle de Este söder om Alicante där vi tidigare varit och som är ett av våra favoriter. Här bor vi på en fyrstjärning Golfresort med spa (precis vid första tee) som ligger högt beläget med en härlig utsikt över det häftiga landskapet. Området runt banan präglas av ökenlandskap i verklig Arizona-stil och banan är en spektakulär park/ökenbana. Vi tränare är med och håller i träningspass samt är med och coachar på banan. Vi ser fram emot två trevliga vårresor i härlig miljö!

Första resan kör vi 10-17 mars. Anders och Marcus är med som tränare. 
Andra resan kör Anders med en mindre grupp 7-14 april.

MER INFO OM RESAN 10-17 MARS SAMT BOKNING

MER INFO OM RESAN 7-14 APRIL SAMT BOKNING